Ideeën voor een verrassende inrichting van je tuin

Ideeën voor een verrassende inrichting van je tuin

Nu we een tijdje hebben kunnen genieten van wat zomers weer kom je er misschien wel achter dat je eigenlijk niet tevreden bent met de inrichting van je tuin. Die ene stoel is eigenlijk al een paar jaar stuk en de tafel is eigenlijk net te groot om mooi in de hoek te passen. Misschien heb je eindelijk besloten dat je wat anders wil. Maar wat zet je ervoor in de plaats? Wij geven je graag wat leuke opties.

Leuke tuintafels

Tuintafels komen in een hoop verschillende kleuren en maten. Toch zijn er wel wat standaardmodellen die in veel achtertuinen belanden. Meestal een lange rechthoekige tafel. Vaak van kunststof of hout in een standaardkleur of design. Terwijl er een hoop verrassende opties op de markt zijn. Deba Meubelen heeft een groot aanbod aan bijvoorbeeld vierkante of ronde tafels voor in de kleinere hoekjes en tafels met bijzondere designs waar de hele tuin van zal opfleuren. Als je dan toch bezig bent kun je daar ook een hoop mooie stoelen vinden die perfect bij de tafels passen.

Lig meubelen

Een ander verrassend item wat veel te weinig mensen in de tuin hebben zijn ligstoelen en andere lig meubelen. Om ultiem te kunnen ontspannen in de tuin moet je toch ergens lekker kunnen liggen. Een lounge set is in veel achtertuinen te vinden, maar er zijn nog meer leuke opties. Van tuinstoelen tot hangmatten tot hele ‘tuinbedden’. Ga hier maar eens naar op zoek en misschien kom je er wel achter dat dit hetgeen is wat je eigenlijk mist in de tuin.

Accessoires

Onderschat nooit de kracht van accessoires. Vaak wordt dit gezien als een detail of wat extra’s. Maar zonder accessoires blijf je zitten met een kaal en onaf gevoel. Zorg daarom dat je de tuin ook afmaakt met leuke kussentjes, wat kaarsjes en leuke gevulde bloempotten.