Ingrediënten om te gebruiken in recepten voor rauw hondenvoer


Als je je eraan waagt om uw hond naar binnen te roepen door het hondenluik en hem eten te gaan geven, vraag je je misschien af wat je het beste zou kunnen maken als je rauw hondenvoer wilt bereiden. Een rauw dieet is biologisch beter en qua voedingswaarde superieur aan modern droogvoer, maar hangt sterk af van het soort voedsel dat je erin verwerkt. Een manier om ervoor te zorgen dat uw hond de juiste voeding krijgt, is door te leren hoe u rauw hondenvoer kunt maken. Besluit je zelf de natuurlijke route te gaan, dan kost het tijd en voorbereiding om zelf een succesvol dieet te formuleren. Het is echter de moeite waard en vandaag kunt u aan de slag gaan door deze belangrijke items te bekijken die u in uw recepten voor het voeren van rauwe honden kunt opnemen. Pure, magere proteïne Het hoofdingrediënt in alle maaltijden van uw hond moet pure, magere proteïne zijn. Het gebruik van diversiteit is om twee redenen een veelbelovend idee. Ten eerste houdt het de maaltijden spannend, zodat uw hond zich niet gaat vervelen. Ten tweede zorgt het ervoor dat een verscheidenheid aan voedingskwaliteiten wordt gebruikt.

Voordelen van natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën hebben twee toepassingen in hondenvoer. Het voegt zowel kleine hoeveelheden noodzakelijke voedingsstoffen toe (zoals gezonde vetten en sommige vitamines), terwijl het ook de smaken met elkaar vermengt voor een voller lichaamseffect. Natuurlijke oliën die u kunt gebruiken zijn: Kokosolie, Hennepzaadolie, Kabeljauwleverolie Groenten/Fruit De overige 20% van uw maaltijden moet bestaan ​​uit het combineren van groenten en fruit die voldoen aan de voedingsbehoeften van uw hond, waardoor u door de hond kunt rennen deur. Vertrouw niet te veel op fruit, hoewel dit in kleine hoeveelheden gunstig kan zijn. Groenten hebben de voorkeur. Denk er ook aan om constant het fruit en/of de groenten die u gebruikt af te wisselen, aangezien sommige in grote hoeveelheden gasvorming bij uw huisdier kunnen veroorzaken. Onthoud ook dat dit slechts 20% van elke maaltijd zou moeten zijn, waarbij magere eiwitten 80% zijn.

Wat u niet aan uw hond moet geven?

Hoe belangrijk het ook is om te weten wat u in uw rawfood-recepten moet opnemen, het is nog belangrijker om uzelf voor te lichten over wat uw hond niet mag hebben. De volgende voedselproducten die door mensen worden gegeten, zijn giftig voor honden en kunnen de dood tot gevolg hebben: alcohol, koffie, thee, pitten van perziken, abrikozen en kersen, zaden van appels, mosterd, plantensuikergoed, kauwgom, knoflook, champignons, uien. Bladeren en stengels van tomaten, rabarber, aardappelen, walnoten, macadamianoten, druiven, rozijnen, hop of gist. Voor meer informatie over waar u rauw hondenvoer kunt vinden, kunt u de rauwe hondenvoeding recepten van The Good Boy Company bekijken door op deze links te klikken.