Makkelijkste groente om te verbouwen


Paprika’s 

Paprika’s beginnen groen, maar rijpen naar rood, oranje, geel, paars en zelfs chocoladebruin. Paprika’s beginnen groen, maar rijpen naar rood, oranje, geel, paars en zelfs chocoladebruin. Kies ze vroeg en ze kleuren nog steeds, maar ze worden niet zoeter. Leer alles over het thuis kweken van uw eigen paprika’s. 

Bramen en frambozen 

Rietbessen, zoals bramen en frambozen, zorgen voor smakelijk fruit voor u en uw gezin, en voor vogels en vlinders. Rietbessen, zoals bramen en frambozen, zorgen voor smakelijk fruit voor u en uw gezin, en voor vogels en vlinders. Snoeien is belangrijk, maar de natuur houdt dat ook simpel. Leer hoe u bramen en frambozen kunt kweken, inclusief snoeien. 

Kool 

Plant koolzaad halverwege tot laat in de zomer en je zult een overvloedige oogst hebben in de herfst. Voor de meeste tuinders komt de zomer te snel om koelminnende kool uit zaad te laten groeien. Zelfs als de zomer aanbreekt voordat je je hebt voorbereid om koolzaad te planten, kun je nog steeds midden tot laat in de zomer planten, en je zult een overvloedige oogst hebben in de herfst. Leer alles over rode kool van eigen bodem, inclusief het maken van sauerkraut! 

Komkommers 

Wijnkomkommers hebben wat ruimte nodig, tenzij je ze in containers kweekt. Voeg een trellis toe en uw gewas blijft gezonder en productiever. Wijnkomkommers hebben wat ruimte nodig, tenzij je ze in containers kweekt. Voeg een trellis toe en uw gewas blijft gezonder en productiever. Voor een voorproefje van de zomer, leer meer over het kweken van komkommers, in containers en in de grond. 

Knoflook 

Knoflook kan in de lente worden geplant, maar in de herfst geplante knoflook leidt tot grotere, betere gewassen. Knoflook kan in de lente worden geplant, maar in de herfst geplante knoflook leidt tot grotere, betere gewassen. Zorg ervoor dat knoflook tijdens het groeien wordt getrakteerd op voldoende koud weer, anders zullen de bolvormige koppen niet in kruidnagel scheiden. Leer alles over het thuis kweken van heerlijke knoflook. 

Aardbeien 

Aardbeien zijn smaakvolle eetwaren die jaar na jaar terugkomen. Aardbeien zijn smaakvolle eetwaren die jaar na jaar terugkomen. U heeft de keuze uit vele soorten. Sommigen sturen “uitlopers” die wortelen en babyplantjes maken, waardoor uw perceel gratis wordt vergroot. Leer hoe u uw eigen smakelijke aardbeien in uw eigen tuin kunt kweken. 

Tomaten 

Of je nu van grote vleestomaten of kleine kersen- en druivensoorten houdt, deze warmteminnende tropicals zijn eenvoudig te kweken in grote decoratieve containers of groenteteeltjes. Of je nu van grote vleestomaten of kleine kersen- en druivensoorten houdt, deze warmteminnende tropicals zijn eenvoudig te kweken in grote decoratieve containers of groenteteeltjes. Plantenkooien helpen ze gezond te houden en maken oogsten gemakkelijker. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om uw eigen tomaten te kweken. 

Courgette en pompoen 

Zaad courgette en andere pompoen direct in uw tuin aan het einde van het lenteplantseizoen. Plant courgette en andere pompoenzaden direct in uw tuin aan het einde van het lenteplantseizoen. Eet een pompoen met een zachte huid als deze rijp is; bewaar pompoen met dikke huid in de winter. Lees meer over het kweken van courgette en pompoen, inclusief hun eetbare bloesems.