Een plaats in huis waar iedereen jaloers op is? Maak gebruik van je tuin!


Een leuke tuin waar je met je gezin elke dag plezier in kan maken is een echte aanwinst. Samen lekker eten, samen spelen of samen van de zon genieten is dan ook leuke quality time en komt niet zo heel vaak voor. Hoe mooier en gezelliger je tuin, hoe meer iedereen er tijd in zal willen doorbrengen en hoe vaker je deze leuke quality time kan hebben! Maar hoe maak je nu van jouw tuin dé perfecte tuin? Met een paar unieke tips van Out at Home heb je al snel de tuin waar je van droomt!

Een zwembad voor alle tuinen: groot of klein

Bij Out at Home kan je om te beginnen een leuk zwembad kopen, ongeacht je budget. Zij hebben een aanbod van eenvoudige zwembaden die snel opgezet zijn. Bovendien zijn ze niet enkel goedkoop in aankoop en eenvoudig om te plaatsen, ze zijn ook goedkoop en gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn er bijvoorbeeld opzet zwembaden in allerlei maten en vormen. Elk zwembad kan je volledig op maat kiezen zodat het in elke tuin past. Je kan ook gaan voor een inbouw zwembad. Dat zal waarschijnlijk in eerste instantie duur klinken, maar een inbouw zwembad hoeft voor Out at Home niet per se duur te zijn!

Een hottub die je de gezelligheid biedt die je nodig hebt

Ook hottubs bestaan in alle maten en vormen en voor alle budgetten. Je zal het verschil tussen een opblaasbare hottub en een echte hottub zelfs amper opmerken. Elke opblaasbare hottub is voorzien van een ingebouwde filter en massage jets. En bovendien zijn deze spa’s ook veel lichter in gewicht dan een normale spa. Dat maakt dat je het gewoon op je gras of op de stenen kan plaatsen en dat je hem bovendien ook kan meenemen naar andere plekken!

Een gezellige barbecue op een zomeravond

Bij een zwembad en een hottub hoort natuurlijk ook nog een gezellige barbecue om jouw tuin helemaal compleet te maken! Ga voor een elektrische barbecue of een echte authentieke barbecue met kolen. De heerlijke geur zorgt ervoor dat je al meteen in een leuke sfeer terecht komt!

Het leukste speelgoed voor de allerkleinsten

Om van je tuin als laatste ook een leuke plaats te maken voor kinderen en tieners, is het altijd leuk om wat extra’s toe te voegen. Voor kindjes bestaat er allerlei speelgoed om in de tuin te spelen, denk maar aan houten blokken, ballen of waterspeelgoed. En ook voor tieners bestaan er leuke extra’s zoals picknickmanden of kampeerspullen.