Waarom een vergaderlocatie met directe toegang tot een tuin?


Als je kantoormedewerker bent herken je het vast wel hoe het is om te vergaderen. En wellicht herken je het als al je energie aan je onttrokken wordt. Een heel goede manier om weer snel op te laden is als je direct even naar de buitenlucht kunt op de vergaderlocatie.

Een intensieve vergadering kan veel energie kosten. Lang nadenken, veel overleggen en weinig progressie boeken kan ook frustrerend zijn. Daarom is het goed om elke 1 of 2 uur even buiten een luchtje te scheppen. De frisse buitenlucht werkt namelijk rustgevend en inspirerend. En hoe minder drukte en hoe groener de locatie is, hoe effectiever dit is. Een vergaderlocatie met snelle toegang tot buiten heeft een zeer groot positief effect op de productiviteit, effectiviteit en het geluk van de collega’s.

Een vergaderlocatie waar je snel even een luchtje kunt scheppen is congreslocatie De Ruwenberg nabij Den Bosch. Dit hotel beschikt over 40 meeting rooms, verdeeld over 4 vleugels welke allemaal direct toegang hebben tot de groene tuin op het 40 hectare landgoed. Ideaal om effectief te vergaderen op een rustige en bijzondere locatie.