Ibiza brengt de hippie tijdperk terug

Foto van Andreas Wagner van Unplash

De hippiemarkt Ibiza is een hele belevenis. Daar staan volop leuke kraampjes die allemaal draaien om de trends uit de mode-industrie. Er hangt een hele gezellig sfeer op de markten in Ibiza. Zelfs beroemde bezoekers laten zich hier graag inspireren! Er zijn maar liefst zes hippie markten op Ibiza verdeeld over verschillende plekken. Hier wordt dus grondig aandacht aan besteed. Het leuke van de hippie sfeer is dat dit heel erg overeenkomt met de stijl van Ibiza. Ibiza wordt ook wel gezien als het paradijs voor de hippies en dat vinden wij niet gek.  Dit is goed terug te zien in de Ibiza style. Er zijn verschillende modemerken gestart op dit eiland. Naast de kleding is de invloed van de hippie cultuur terug te vinden in accessoires en interieur. Een stijlvol huis is toch iets dat iedereen wel wil?

Kenmerken Ibiza style

De kenmerken variëren van kleur tot materiaal. Franjes zijn niet weg te denken en in de zomer zijn zulke lichte zomerlaarsjes ook niet te missen. Daarnaast is het hebben van verschillende zilveren sieraad ook een kenmerk hiervan en met warm weer zijn wij eerder geneigd om extra sieraden te dragen. Dan kan je ze immers ook goed laten zien. Veren doen het ook altijd goed en andere natuurlijke materialen zoals: Hout en bamboe voor in huis. Dit wordt ook wel een bohemien stijl genoemd.

Kenmerken hippie style

Juist het gebruik van felle kleuren in combinatie met sieraden en kralen en nog meer kleine sierlijke artikelen maken de stijl af. Veel valt ook te combineren en daarom zijn felle kleuren ook altijd een goede optie om te combineren met die stijl. De Ibiza stijl is een uitgebreide stijl en wordt er goed aandacht besteed aan de accessoires zoals: Hoeden, riemen en tassen. Een lange flodderjurk of een korte broek met een wijde top, niks is te gek met de Ibiza style.