Wie moet een zonnebrandcrème gebruiken?


Zonnebrand factor 30 online kopen wordt voor iedereen aangeraden door de dermatoloog. Zonnebrandmiddelen met deze eigenschappen zijn hoog aanbevolen zonnefilters die een breedspectrumbescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen, waterbestendigheid en SPF 30 of hoger. Een crème die deze hulp biedt beschermt je huid tegen zonnebrand, huidkanker en vroegtijdige veroudering. Het ook aanbevolen dat je je zonnebrandcrème regelmatig gebruikt, omdat uv-stralen altijd aanwezig zijn ongeacht de weersomstandigheden. Dus denk niet dat je het alleen moet toepassen tijdens de zomer.

Hoe vaak moet je zonnebrandcrème gebruiken?

Volgens dermatologen is het raadzaam om de zonnebrand van Australian Gold vaker aan te brengen. Breng voldoende zonnebrandcrème aan om de hele huid te bedekken die je kleding niet bedekt. Dermatologen raden volwassenen aan om ten minste 30 milliliter te gebruiken om je lichaam volledig te bedekken. Als je een droge huid hebt, moet je 15 minuten voordat je gaat naar buiten gaat zonnecrème aanbrengen. Als je buiten bent, breng dan ongeveer elke 2 uur opnieuw zonnebrandcrème aan, of na activiteiten zoals zweten en zwemmen. Opmerking dat huidkanker zich op uw lippen kan vormen. Om je lippen te beschermen, zorg ervoor dat je lippenbalsem of lippenstift aanbrengt die zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger bevatten.

Breedspectrum zonnefilters beschermen je huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

Breedspectrum in zonnefilters beschermt je tegen schadelijke stralen die de aarde bereiken, namelijk UVA-stralen en UVB-stralen. Jezelf blootstellen aan deze stralen zal leiden tot huidkanker. Bovendien kunnen UVA-stralen je huid voortijdig verouderen. Ze kunnen ervoor zorgen dat rimpels sneller op je huid verschijnen. Ze kunnen ook ouderdomsvlekken veroorzaken. UVB-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van zonnebrand. Het onderzoeksbureau voor kankeronderzoek van World Health International heeft Uv-straling van de zon en kunstmatige bronnen, zoals zonnelampen, aangemerkt als kankerverwekkende stof die kankerverwekkend wordt genoemd. Dus als je nog geen zonnebrandcrème hebt gekregen, aarzel dan niet om er een te kopen.